Linkovi

Bobi: Zadovoljan sam, ali želim još veću minutažu


Bobi: Zadovoljan sam, ali želim još veću minutažu
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:30 0:00

Srpski košarkaš Boban Marjanović ove sezone dobija malo veću priliku nego u prethodne skoro dve sezone u Detroitu, a njegovi Los Anđeles Klipersi, jedno su od najprijatnijih iznenađenja od početka šampionata. Marjanović je za Glas Amerike govorio o uspešnom početku sezone svog tima, minutaži i druženju sa Milošem Teodosićem i ostalim saigračima.

"Generalno, cela sezona je super. Mogu da kažem da sam zadovoljan što se tiče toga, s obzirom da je ovo sezona gde u odnosu na ostale - ne računam San Antonio - provodim vreme na terenu", rekao je Marjanović i dodao:

"Tako da je to za mene trenutno velika minutaža. Naravno, kao što svako očekuje, želim da igram još i želim da ima više minuta na terenu, ali šta dobijem to pokušavam da iskoristim“.

Za razliku od prethodnih godina, Marjanović sada ima s kim da podeli iskustva i na maternjem jeziku.

Boban Marjanović i Miloš Teodosić pokušavaju da zaustave košarkaša Atlante Diandrea Bambrija (Foto: Reuters/Dale Zanine-USA TODAY Sports)
Boban Marjanović i Miloš Teodosić pokušavaju da zaustave košarkaša Atlante Diandrea Bambrija (Foto: Reuters/Dale Zanine-USA TODAY Sports)

„Super je što imam Miloša pored sebe. Malo se onako zajedno držimo u tome, to je važno, da imaš nekog svog. Znaš kako je kad imaš nekog pored sebe ko je prijateljski nastrojen. Ja njemu uvek kažem šta mislim, on meni kaže, savetujemo se, što je važno".

Pored Teodosića tu je i Tobajas Heris iz Detroita.

„Da, Bobi i Tobi, to je već standardno. Tu je i Ejvori Bredli, isto iz Detroita. Ali svi smo mi generalno ovde prijatelji, svi se družimo... stvarno se dobro slažemo, što je veoma važno. Evo danas smo izgubili, ali nije neka tragedija. Mislim da i ne treba da bude, dobili smo nekoliko utakmica, koje je trebalo da dobijemo, trebalo je i večeras da dobijemo, ali nije niko savršen, tako da... idemo dalje“.

XS
SM
MD
LG