Linkovi

Bajden predstavio tim za komunikacije koji u potpunosti čine žene


Džozef Bajden, izabrani predsednik Sjedinjenih Država, predstavio je kadrovska rešenja za članove i savetnike koje će nominovati u timu za komunikacije Bele kuće.

Bajden slomio kosti stopala

Džozef Bajden, izabrani predsednik Sjedinjenih Država, povredio je članak u igri sa jednim od svojih pasa.

Kevin O ‘Konor, Bajdenov lekar, saopštio je da snimanje rentgenom nije ukazalo na frakturu i da mu je prelom sitnih kostiju srednjeg stopala utvrđen nakon pregleda skenerom.

Očekujemo da će nekoliko nedelja biti potrebno da se koristi čizmom za hodanje”, naveo je O’ Konor.

Bajden je na pregledu proveo više od dva sata.


Sa ponosom predstavljam prvi tim viših zvaničnika za komunikacije Bele kuće čiji su svi članovi žene. Kvalifikovani i iskusni komunikatori će različitim pristupima i podelom odgovornosti doprineti izgradnji ove zemlje“, saopštio je Bajden – istakavši da je reč o prvom timu tog tipa koji čine isključivo ženski članovi.

Bajden je na funkciju sekretara za medije Bele kuće nominovao Džen Psaki, nekadašnju portparolku Stejt departmenta u vreme administracije bivšeg predsednika Baraka Obame.

Psaki je na društvenoj mreži Tviter napisala da se radi o najraznovrsnijem timu Bele kuće u istoriji koji, kako je ukazala, čini šest majki.

Kejt Bedingfild, portparolku svoje kampanje, nominovao je za direktorku komunikacija Bele kuće.

Simon Sanders, viša savetnica Bajden-Haris kampanje predložena je za funkciju portparolke izabrane potpredsednice Kamale Haris, dok bi Elizabet Aleksander, bivša glavna portparolka i Bajdenova pres sekretarica u vreme dok je bio potpredsednik SAD-a trebalo da obavlja funkciju direktorke komunikacija izabrane prve dame Džil Bajden.

Karin Džin Pjere, viša savetnica u Bajden-Haris kampanji, obavljaće funkciju zamenice sekretara za medije Bele kuće – dok je Ešli Etijen, bivša viša savetnica predsedavajuće Predstavničkom domu Kongresa Nensi Pelosi, predložena za njenu zamenicu.

XS
SM
MD
LG