Linkovi

Tramp razgovarao sa lažnim senatorom


Jedan komičar pozvao je Belu kuću, predstavio se kao senator Bob Menendes, demokrata iz Nju Džersija, a predsednik Donald Tramp javio mu se dva sata kasnije iz predsedničkog aviona.

Komičar Džon Melendes, poznat kao "Statering Džon", rekao je u svom podkastu da je sa predsednikom razgovarao oko tri minuta i da mu nijednom nije rekao da nije senator Menendes.

Melendes tvrdi da je sa Trampom razgovarao najmanje 20 puta, u radijskoj emisiji Hauarda Sterna i ne može da veruje da predsednik nije prepoznao njegov glas.

"Samo sam govorio koristeći svoj Long Ajlend akcenat", rekao je on.

Na snimku razgovora koji se može čuti u podkastu komičara, predsednik Tramp, koji misli da razgovara sa senatorom, čestita mu što je oslobođen u slučaju u vezi sa primanjem mita.

Tramp je takođe govorio o saradnji na imigracionom zakonu, na šta je komičar odgovorio:

"Ja sam hispanik".

U razgovoru za kablovsku TV mrežu Si En En (CNN) Melendes je izjavio:

"Sve što je trebalo da me pitaju jeste kojoj stranci pripada senator Menendes ili koju državu predstavlja u Senatu i ja ne bih znao. Međutim, nisu me pitali ništa od toga".

Bela kuća je saopštila da predsednik Tramp "želi da bude na raspolaganju" članovima Kongresa i da se ponekad "greške kao što je ova dešavaju".

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG