Linkovi

Samsung predstavio novu liniju pametnih telefona


Di Džej Koh, predsednik i izvršni direktor za informacione tehnologije i mobilne komunikacije kompanije "Samsung" drži novi pametni telefon te firme Samsung Galaxy Fold tokom predstavljanja u San Francusku
Di Džej Koh, predsednik i izvršni direktor za informacione tehnologije i mobilne komunikacije kompanije "Samsung" drži novi pametni telefon te firme Samsung Galaxy Fold tokom predstavljanja u San Francusku

Samsung je promovisao najnoviju liniju smartfona. Jedan od najuspešnijih proizvođača smartfona nada se da će izazvati novi bum na za sada mirnom tržištu. Ekipa Glasa Amerika bila je na promociji u San Francisku i otkriva koje su novine.

Južnokorejska kompanija električnih uređaja Samsung želi da zatalasa tržište. Pokazali su novu formu smartfona - savitljiv telefon, zvani Galaksi Fold.

“Veličina ekrana je i u sušitni limitirana veličinom aparata, sve do sada. Sa Galaksi Foldom stvaramo novu dimenziju za vaš telefon, i za vaš život“, kaže Džastin Denison, iz marketinga "Samsunga".

Kada se zatvori, Fold je smatrfon. Kada se otvori, postaje prostran tablet. Korisnik može da otvori tri aplikacije u isto vreme. Planirano je da u prodaju uđe krajem aprila i koštaće skoro 2.000 dolara.

Samsung, svetski lider u prodaji smartfona, takođe je promovisao novu liniju Galaksi telefona, koju je započeo pre 10 godina sa Android operativnim sistemom.

“Nijedna kompanija nije više uradila da postavi smartfon u centar naših savremenih života”, rekao je Di Džej Koh, predsednik i izvršni direktor "Samsunga".

S10 imaće tri modela, S 10e, S10 i S 10+. S10 ima veći ekran, bateriju koja duže traje i više kamera nego prethodni Galaksi modeli. Kompanija će prodavati i S10 za 5G, najnoviju brzu mrežu na kojoj se sada radi.

S10 ima za sada najbrži ultrazvučni skener otiska prstiju, koji pomoću zvučnih talasa sa prsta otključava aparat. Telefon takođe može da bude punjač za druge aparate. Linija S10 kreće u prodaju 8. marta. Što se cene tiče, Samsung ide na najskupjlji deo tržišta, na kome dominira Epl, sa početnom cenom od 749 dolara.

Sa novim modelima, Samsung tvrdi da je pionir u novoj eri telefonije, ali to ostaje da se vidi.

XS
SM
MD
LG