Linkovi

"Epl" predstavio Ajfon X, 8 i 8 plus


Izvršni direktor Tim Kuk tokom današnjeg predstavljanja najnovijih proizvoda kompanije "Epl"
Izvršni direktor Tim Kuk tokom današnjeg predstavljanja najnovijih proizvoda kompanije "Epl"

Tehnološki gigant "Epl" predstavio je svoj najnoviji pametni telefon, dugo-očekivani Ajfon X (10), redizajnirani uređaj od stakla i nerđajućeg čelika (rostfraja) sa ekranom od ivice do ivice, koji je izvršni direktor kompanije Tim Kuk nazvao "najvećim korakom napred još od originlanog Ajfona", koji se pojavio pre 10 godina".

Ajfon X ima opciju bežičnog punjenja, infracrvenu kameru i specijalni softver za prepoznavanje lica, koji će zameniti senzor za otisak prsta, kada je reč o otključavanju telefona. Koštaće 999 dolara u SAD, a pojaviće se u prodaji 3. novembra.

Veličina ekrana mu je otprilike kao sadašnji Ajfon 7 plus, iako je telefon sam po sebi manji.

Epl je takođe predstavio Ajfon 8 i Ajfon 8 plus, koji podsećaju na prethodni model Ajfon 7, ali imaju staklenu pozadinu zbog bežičnog punjenja. Najjeftiniji modeli imaće 64 gigabajta memorije, dvostruko više od prethodnog modela, a prodavaće se za 600 i 799 dolara.

Kompanija je takođe predstavila novi model Epl sata, koji može da obavlja telefonske pozive i prikači se na internet, iako korisnik ne nosi sa sobom ajfon. Sat iz serije 3 koštaće 399 dolara.

XS
SM
MD
LG