Linkovi

Vučić kandidat SNS za predsednika Srbije


Arhiva - Aleksandar Vučić, predsednik Srbije i vladajuće Srpske napredne stranke.
Arhiva - Aleksandar Vučić, predsednik Srbije i vladajuće Srpske napredne stranke.

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Ana Brnabić izjavila je u nedelju da je SNS odlučila da aktuelni predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić bude kandidat za predsednika Srbije.

Ona je na konferenciji za novinare nakon sednice Predsedništva SNS rekla je da je Vučić uibedljivo najbolji kandidat na izborima i da će biti kandidat liste "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve".

Ona se zahvalila se Socijalističkoj partiji Srbije, Jedinstvenoj Srbiji i Savezu vojvođanskih Mađara što su podržali Vučićevu kandidaturu, preneo je FoNet.

Srbiji je potrebna snaga, stabilnost i sigurnost, a sve to predstavlja Aleksandar Vučić, izjavila je Brnabić saopštavajući odluku. Poručila da će voditi pozitivnu kampanju i pokazati sve što je dosad uradio, ali i ono šta će raditi u budućnosti.

Brnabić je najavila da će njegova kampanja početi 7. marta u Leskovcu u 18 sati i da će biti "fokusiranu na viziju Srbije u narednih pet godina".

Skupljanje potpisa za Vučićevu kandidaturu, kako je rekla, počinje odmah. Vučić kreće u "nikada ubedljiviju pobedu u prvom krugu" izbora, ocenila je Brnabić.

XS
SM
MD
LG