Linkovi

Crna Gora: Deset preminulih, 508 novozaraženih koronavirusom


Od jučerašnjeg presjeka Institutu za javno zdravlje Crne Gore je prijavljeno deset smrtnih ishoda povezanih sa Kovid-19
Od jučerašnjeg presjeka Institutu za javno zdravlje Crne Gore je prijavljeno deset smrtnih ishoda povezanih sa Kovid-19

Zdravstvene vlasti u Podgorici saopštile su da je u posljednja 24 sata prijavljeno deset smrtnih slučajeva povezanih sa Kovidom 19, dok je istovremeno registrovano novih 508 slučajeva infekcije.

“Laboratorije Instituta za javno zdravlje, druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije novog koronavirusa, su od posljednjeg presjeka završile analizu 1.627 uzoraka na novi koronavirus, među kojima je ukupno registrovano 508 novopozitivnih”, saopštio je Institut za javno zdravlje Crne Gore.

Od jučerašnjeg presjeka Institutu je prijavljeno deset smrtnih ishoda povezanih sa Kovid-19 i to kod tri pacijenta iz Podgorice, dva iz Mojkovca i po jedan iz Andrijevice, Rožaja, Bara, Nikšića i Bijelog Polja, od kojih je najstariji imao 83, a najmlađi 70 godina.

IJZ navodi da je do 17:30 časova prijavljen oporavak kod 492 pacijenta, te da je trenutno 11.126 aktivnih slučajeva koronavirusa u zemlji.

Prema statistici tog Instituta, od početka godine u Crnoj Gori registrovano je 33.316 slučajeva infekcije koronavirusom.

XS
SM
MD
LG