Linkovi

Mediji: Brajan Volš ranije pretio supruzi da će je ubiti


Nestala Ana Volš i Brajan Volš, 2018. godine (Foto: Facebook/@ana.ljubicic)
Nestala Ana Volš i Brajan Volš, 2018. godine (Foto: Facebook/@ana.ljubicic)

Dok se policijska potraga za nestalom Anom Volš, američkom držvljankom srpskog porekla - nastavlja, mediji u SAD objavljuju nove detalje u vezi sa njenim suprugom Brajanom Volšom, koji je trenutno u pritvoru zbog optužbi da je obmanjivao policiju u istrazi. Ana Volš nije viđena od ranih jutranjih sati 1. januara ove godine, a trag joj se gubi u Kohasetu, u državi Masačusets, gde je živela sa suprugom i troje dece.

CNN i NBC njuz su objavili, pozivajući se na zvanična dokumenta, da je Brajan Volš 2014. godine pretio Ani smrću. U to vreme, oni još nisu bili u braku.

Ona je tada prijavila policiji da joj je prećeno smrću preko telefona i da joj je poručeno da će "ubiti nju i njenu prijateljicu", pokazuju dokumenta policije u Vašingtonu, objavio je CNN.

U policiji je za ovu mrežu potvrđeno da je osoba koja je pretila Ani Knip, kako se tada prezivala, bila njen sadašnji suprug Brajan Volš.

Međutim, stvar nije otišla dalje od prijave policiji jer je, kako se navodi, žrtva odbila da sarađuje u daljoj istrazi.

Advokati Brajana Volša nisu komentarisali ove navode.

Volš se nalazi u pritvoru jer je obmanjivao policiju u istrazi o nestanku svoje supruge - što je negirao.

Prema njegovim rečima, ona nije viđena od 1. januara ove godine, kada je navodno trebalo da se ukrca na let za Vašington, gde je putovala zbog posla. Utvrđeno je da nikada nije stigla na aerodrom u Bostonu odakle je trebalo da putuje.

Nestanak su 4. januara prijavile njene kolege sa posla.

Policija je u međuvremenu u kući Volšovih pronašla nož i tragove krvi. Pretražena je i deponija u blizni Bostona, gde je takođe pronađen potencijalni materijal koji se sada analizira.

XS
SM
MD
LG