Linkovi

Novo lice filma Anđeline Džoli


Sarajevska glumica Zana Marjanović
Sarajevska glumica Zana Marjanović

Posle audicije koja je održana u Londonu u tajnosti, sarajevska glumica Zana Marjanović dobila je glavnu ulogu u filmu koji će biti rediteljski prvenac poznate holivudske glumice Anđeline Džoli. Radnja filma i sve u vezi sa snimanjem drži se u popriličnoj tajnosti, ali se zna da se radnja događa u Bosni i Hercegovini u periodu od 1992. do ‘95. godine.

Ne baš poznata široj javnosti, 27-ogodišnja glumica Zana Marjanović je pred put u Budimpeštu na početak snimanja, rekla novinarima u Sarajevu da je ovo za nju novi, uzbudljivi angažman.

“Zadovoljstvo mi je što ću da glumim u ovom fantastičnom filmu. Mislim da je scenario odličan, a posebno mi je drago što ću da saradjujem sa tako divnom glumicom, koja je pravi humanista i filnatrop”, rekla je glumica.

Marjanović, koja je sa porodicom pobegla u Njujork kada je počeo rat, kaže da se u filmu Anđeline Džoli radi o Srbinu koji upoznaje Bošnjakinju veče pred početak rata u BiH.

“Film ne promoviše politička pitanja. Ovo je ljubavna priča, strastvena ljubavna priča na prvom mestu, koja se odvija tokom rata u Bosni i Hercegovini”, ističe Zana Marjanović.

Ljubavna drama o Bošnjakinji i muškarcu koji pokušava da je izbavi iz srpskog logora, biće snimana po scenariju holivudske glumice Anđeline Džoli, kojoj je ovo ujedno i rediteljski prvenac.

Spekuliše se da će film koštati oko 15 miliona dolara, a prema izvorima bliskim agenciji Rojters, snimanje će trajati oko 2 meseca, a biće završeno u novembru na lokacijama u Sarajevu.

XS
SM
MD
LG