Linkovi

Romni pojačava napade na Obamu


Republikanski predsednički kandidat kaže da očekuje da će Obama u predstojećim debatama govoriti stvari koje "nisu istinite".

Republikanski predsednički kandidat Mit Romni pojačao je svoje kritike politike predsednika Baraka Obame, ističući da predsednik ima tendenciju da govori stvari koje, kako je rekao, nisu istina.

U intervjuu televizijskoj mreži Ej Bi Si, Romni je izjavio da očekuje da će Obama govoriti o stvarima koje nisu tačne tokom njihove tri predsedničke debate u oktobru. U snimljenom intervjuu koji je objavljen danas, Romni je dodao da još nije odlučio da li će trošiti svoje vreme na „ispravljanje“ stvari ili će se usmeriti na pitanja koja želi da naglasi.

Za sada nije bilo trenutne reakcije iz izbornog štaba predsednika Obame. On provodi današnji dan u Vašingtonu gde će večeras prisustvovati jednom privatnom dogadjaju u cilju prikupljanja sredstava za kampanju. Romni je danas održao predizborni skup u Ohaju.

Ranije ove nedelje, republikanski predsednički kandidat izazvao je političku kontroverzu kada je netačno optužio predsednika za izvinjenje zbog anti-muslimanskog filma koji je izazvao proteste na Bliskom istoku, Južnoj i Istočnoj Aziji i Africi.
XS
SM
MD
LG