Linkovi

Tramp traži izvinjenje pozorišta


Novoizabrani potrpredsednik Majk Pens (centar) izlazi iz pozorišta posle predstave "Hamilton", Njujork 18. novembar 2016.

Novoizabrani predsednik Donald Tramp pozvao je ansambl brodvejskog mjuzikla Hamilton da se izvini novoizabranom potpredsedniku Majku Pensu nakon što se jedan od vodećih glumaca oštro obratio budućem potpredsedniku posle sinoćne predstave.

Pens, koji je došao na predstavu sa ćerkom i nećakom, pozdravljen je zvižducima iz publike kada je stigao u pozorište. Na kraju predstave, glumac Brendon Viktor Dikson obratio se Pensu, ističući da se nada da će Pens raditi za sve građane.

"Mi smo gospodine, raznolika Amerika koja je uznemirena zbog straha da vaša administracija neće zaštiti nas, našu planetu, decu, roditelje ili da će braniti nas ili naša neotuđiva prava", rekao je Dikson na sceni dok je Pens napuštao pozorište.

Nezadovoljan tretmanom njegovog saradnika, Tramp je na svom Tviter nalogu napisao da je budući potpredsednik sinoć bio maltretiran pred brojnim kamerama i da to nije trebalo da se dogodi.

XS
SM
MD
LG