Linkovi

Senator se izvinio novinarki zbog "nedoličnog dodirivanja"


Senator Al Franken (arhivska fotografija)

Demokratski senator Al Franken iz Minesote izvinio se bivšoj televizijskoj novinarki Lijen Tviden iz Los Anđelesa – pošto je izjavila da je nedolično dodirivao tokom dobrotvorne turneje 2006, na kojoj su bordili američke trupe.

Lijen Tviden, bivša sportska novinarka i model “Plejboja” rekla je da je Frenken, u to vreme komičar u emisiji “Saturday Night Live”, “poljubio I nedolično dodirivao bez njenog pristanka I da u tome ništa nije smešno.”

Tviden, sada radio novinarka, opisala je situaciju kada su Franken i ona vežbali svoju tačku u kojoj je ona trebalo da ga poljubi. U tom momentu, tvrdi, Franken je “agresivno gurnuo svoj jezik u njena usta”, a ona se, kaže, “osećala odvratno i zlostavljano”.

Na povratku sa dobrotvornog puta, tokom leta za SAD, Tviden tvrdi da je Franken dodirivao po grudima, dok je spavala, za šta je priložila i fotografiju.

Za tu fotografiju, senator Franken je rekao da “je trebalo da bude zabavna, ali da to očigledno nije I da nikada nije trebalo to da uradi.” Franken je istakao da se ne seća detalja, ali da novinarki upućuje najiskrenije izvinjenje.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG