Linkovi

Putin: Nismo se mešali u američke izbore


Novinarka Megan Keli intervjuiše predsednika Rusije Vladimira Putina za emisiju "Nedeljom uveče" TV mreže NBC

Predsednik Rusije Vladimir Putin insistira da se nikad nije sreo sa predsednikom Trampom i odbacuje tvrdnje da Moskva ima kompromitujuće podatke o njegovom američkom kolegi. Putina je prošle intervjuisala novinarka emisije TV mreže NBC Megan Keli.

Na pitanje da li on ima bilo kakve informacije koje bi mogle da nanesu štetu Trampu, Putin je to nazvao “Još jednom gomilom gluposti” i dodao: “Od koga bi dobili takve informacije? Zašto? Nikada nismo imali bilo kakav odnos s njim. Da, dolazio je u Moskvu, ali se ja nisam sreo sa njim”.

Ruski predsednik je ponovo demantovao da se Kremlj mešao u američke predsedničke izbore prošlog novembra, tako što je hakovao imejlove Demokratske stranke, navodeći da hakeri mogu da budu svuda - u Rusiji, Aziji, pa čak i u Latinskoj Americi i Sjedinjenim Državama.

Putin je istakao da nema logike da se Rusija meša, jer bez obzira ko je predsednik Rusi znaju šta da očekuju od američkog lidera. On je takođe demantovao da je imao kontakte sa penzionisanim generalom Majklom Flinom, koji je u februaru smenjen sa položaja savetnika za nacionalnu bezbednost, uprkos fotografiji koja se pojavila svuda u medijima i na kojoj Putin i Flin sede za istim stolom, jedan pored drugog, na jednoj večeri u Moskvi 2015.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG