Linkovi

Mekfarlanov smeli humor na dodeli Oskara


Voditelj ovogodišnje dodele Oskara, Set Mekfarlan
Voditelj ovogodišnje dodele Oskara, Set Mekfarlan

Nekoliko dana pred 85. godišnju dodelu Oskara, Set Mekfarlan kaže da će ovo biti najstrožija publika sa kojom se do sada susreo.

Holivud se priprema za ovogodišnju ceremoniju dodelu Oskara, koja se održava u nedelju. Ovog puta voditelj će biti mladi komičar, poznat po svom smelom humoru – Set Mekfarlan, koji kaže da nije nervozan iako je pritisak ogroman pred ovaj važan nastup.

Set Mekfarlan radi sve – glumi, piše, peva, producira, režira. Nekoliko dana pred 85. godišnju dodelu Oskara, Mekfarlan kaže da će ovo biti najstrožija publika sa kojom se do sada susreo.

“Ako budete blagi, nećete dobiti njihovu pažnju. Ako preterate, zaprepastiće se i okrenuće se protiv vas. Očekujem da me zamrze u prvih 30 sekundi”.

Komičar se često šali da ga niko ne prepoznaje.

“Ako ne znate ko sam, pretvarajte se da sam Doni Ozmond”.

Međutim, on je vrlo prepoznatljiv po svojim komedijama, pogotovo po animiranoj seriji “Familly Guy” koju je napravio pre 14 godina i u kojoj je podelio glas gotovo svim glavnim likovima.

Mekfarlanov prvi igrani film – “Ted” – takođe je zaradio impresivnih više od 500 miliona dolara prikazujući se širom sveta i nominaciju za Oksara za najbolju originalnu pesmu. On se takođe našao na Forbsovoj listi najuticajnijih poznatih ličnosti 2012. na 74. mestu, odnosno ispred dobitnice Oskara, glumice Šarliz Teron.

“Mislim da će biti odličan, jer je poznat po smelosti, a i verovatno će mnoge da uvredi tokom večeri. Lično, jedva čekam to da vidim”, kaže Dejvid Blostin iz TV mreže "ABC"

Ovo je nastup za koji se Mekfarlen pripremao 5 meseci, ali sve što za sada može da otkrije je da će izvesti ono za šta smatra da je duhovito.

“Ako uvodna scena dobro prođe, onda će sve biti u redu, osim ako ne uradite nešto mnogo glupo”.

Mekfarlan se sastao sa bivšim voditeljem Oskara, Bilijem Kristalom kako bi dobio neki koristan savet, a kako kaže, njegov omiljeni voditelj bio je Džoni Karson.
XS
SM
MD
LG