Linkovi

Djoković razočaran plasmanom na Olimpijadi


 Novak Djoković
Novak Djoković

Teniski reprezentativac Srbije Novak Đoković poražen od Argentinca Huana Martina Del Potra u meču za bronzanu medalju

Teniski reprezentativac Srbije Novak Đoković, izjavio je posle današnjeg poraza od Argentinca Huana Martina Del Potra u meču za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu, da je razočaran, ali da je protivnik igrao sjajno. Đoković je izgubio u dva seta, a zlatnu medalju je osvojio britanski teniser Endi Mari, pošto je u finalu ubedljivo pobedio Švajcarca Rodžera Federera sa 3:0 u setovima.

Do kraja dana, pored ostalog, iščekuje se trka najbržih atletičara i odgovor na pitanje da li će Usein Bolt sa Jamajke zadržati titulu olimpijskog šampiona na 100 metara.

U međuvremenu, i dalje se komentariše sinoćnji najverovatniji oproštaj olimpijca sa najviše medalja u istoriji Igara, američkog plivača Majkla Felpsa, koji je olimpijsku karijeru završio osvajanjem 22. medalje u karijeri. Felps je sinoć osvojio svoju 18. zlatnu medalju u štafeti četiri puta sto metara mešovito i odlazi iz Londona sa četiri zlatne i dve srebrne medalje.

Na svojoj završnoj konferenciji za novinare, on je rekao da nije mogao da zamisli bolji oproštaj od Olimpijskih igara. On je dodao da i dalje pokušava da shvati sve što mu se događalo tokom izuzetne karijere, ali da je siguran da će stvari da se slegnu tokom narednih dana.
XS
SM
MD
LG