Linkovi

Nadal preskače i Njujork


Koleno i dalje problem: Rafael Nadal
Koleno i dalje problem: Rafael Nadal

Španski teniser saopštio da posle Olimpijskih igara u Londonu neće igrati ni na Ju Es Openu

Španski teniser Rafael Nadal neće igrati na predstojećem Ju Es Openu, u Njujorku, koji počinje za manje od dve nedelje, pošto se još nije oporavio od povrede kolena, zbog koje je već propustio Olimpijske igre u Londonu i turnire Masters serije u Torontu i Sinsinatiju.

Trenutno trećeplasirani na svetskoj rang-listi, Nadal nije igrao još od šokantnog poraza u drugom kolu Vimbldona protiv Čeha Lukasa Rosola.

Dvedeset-šestogodišnji Španac ove godine je osvojio svoj 11 grand slem trofej na Rolan Garosu. Ju Es Open je osvojio jednom, pre dve godine, kada je pobedom u finalu nad Novakom Đokovićem kompletirao kolekciju sa sva četiri grand slem turnira, dok je prošle godine poražen u finalu, takođe od Đokovića.

Novak i Viktor u trećem kolu


U međuvremenu, dvojica srpskih tenisera plasirala su se u treće kolo Mastersa u Sinsinatiju. Viktor Troicki ubedljivo je pobedio veterana Lejtona Hjuita - 6:2 i 6:0, dok je Novak Đoković bio bolji od Italijana Andreee Sepija - 7:6, 6:2. Janko Tipsarević igra protiv Španca Pabla Anduhara kasnije.
XS
SM
MD
LG