Linkovi

Kamenovana ambasada Albanije u CG


Policija ispred ambasade Albanije u Podgorici
Policija ispred ambasade Albanije u Podgorici

Podgorička policija privela je tri osobe zbog sumnje da su kamenovale albansku ambasadu u ulici Stanka Dragojevića u Podgorici.

U Podgorici je kasno sinoć kamenovana ambasada Albanije koja se nalazi u širem centru grada. U incidentu niko nije povrijeđen, ali su polomljena stakla na zgradi ambasade. Crnogorska policija privela je tri osobe

Tek što su počele da se stišavaju strasti nakon jučerašnje tuče srednjoškolaca u Tuzima pored Podgorice koja se desila zbog fudbalske utakmice Srbija-Albanije, a u Podgorici se desio novi incident.

Naime, podgorička policija privela je tri osobe zbog sumnje da su kamenovale albansku ambasadu u ulici Stanka Dragojevića u Podgorici.

Iz policije je saopšteno da u incidentu niko nije povrijeđen, a da je na Ambasadi, kao i na susjednom restoranu "Sempre", pričinjena manja materijalna šteta. U momentima kada su nastali ovi snimci, većina stakala već su bila promijenjena, a nezvanično smo saznali da se prvi napad sa istim ishodom desio još juče u toku dana.

Iz Ambasade su potvrdili da su stakla polomljena, ali nijesu htjeli da komentarišu incident.

Saznajemo da su nepoznate osobe sa kapuljačama, sinoć oko deset sati i 30 minuta, zasule Ambasadu kamenjem. Na mjestu incidenta i dalje se nalazi policija koja obezbjeđuje objekat.

Danas je saopšteno i da jučerašnji incident u Gimnaziji “25. Maj” u Tuzima, u kojem je povrijeđeno šestoro učenika, nije mogao biti spriječen, a u toj javnoj ustanovi očekuju da će u naredna dva dana svi odgovorni biti identifikovani, procesuirani i adekvatno kažnjeni.

XS
SM
MD
LG