Linkovi

Lejdi Gagi vraćeni ukradeni buldozi


Arhiva - Američka pevačica Lejdi Gaga, 10. februara 2019.
Arhiva - Američka pevačica Lejdi Gaga, 10. februara 2019.

Dva ukradena buldoga Lejdi Gage, odvedena u oružanoj otmici zbog kojih je čuvar kućnih ljubimaca ove nedelje upucan u grudi u Holivudu, u petak su predata policij, a zatim i predstavnicima pop pevačice, saopštila je policija (LAPD).

Bezbedan povratak Kođija i Gustava usledio je nekoliko sati nakon što je Gaga, koja je snimala film u Rimu kada su njeni ljubimci odvedeni u sredu uveče, na društvenim mrežama objavila molbu za "čin dobrote" kako bi ljubimci bili vraćeni kući.

Žena koju vlasti nisu javno identifikovale dovela je pse nepovređene u stanicu LAPD, a oni su predati predstavnicima pevačice, izjavio je portparol policije Los Anđelesa, policajac Majk Lopez.

Dvojica muškaraca osumnjičena za krađu kućnih ljubimaca uz pretnju pištoljem od šetača pevačicinih pasa, 30-godišnjeg Rajana Fišera, ipak su ostali na slobodi, rekao je Lopez.

U poruci objavljenoj nekoliko sati ranije na njenim Tviter i Instagram nalozima, Gaga je rekla da je "očajna" zbog nasilne pljačke i obećala da će platiti 500.000 dolara za siguran povratak pasa, uključujući i one koji su ih doveli ili pronašli.

"Moji voljeni psi Kođi i Gustav odvedeni su u Holivudu pre dve noći", napisala je u postu, pored fotografija pasa. "Molim se da moja porodica ponovo bude cela sa činom dobrote".

Nije bilo odmah jasno da li će žena koja je pse dovela u policiju u petak preuzeti nagradu.

Fišer je šetao tri Gagina buldoga u stambenoj četvrti u Holivudu kasno u sredu kada se pored njih zaustavio automobil iz kog su dvojica muškaraca zahtevala da on preda životinje, navodi se u saopštenju policije.

Šetač pasa pogođen je jednim hicem u grude, a napadač koji je pucao u njega odvezao se sa mesta napada sa dva psa. Treći pas je pobegao, a policija ga je kasnije pronašla.

Pevačica je pohvalia Fišera jer je rizikovao svoj "život da bi se borio za našu porodicu", dodajući: "Zauvek si heroj".

Očekuje se da će se Fišer potpuno oporaviti, rekla je njegova porodica za veb stranicu poznatih ličnosti TMZ u petak.

XS
SM
MD
LG