Linkovi

Božićni album Kristine Peri


Kristina Peri, koju je preko noći pretvorila u zvezdu pesma "Jar of Hearts" puštena na televiziji, objavila je novi album.

Pevačica i kantautorka Kristina Peri protekle dve i po godine je provela na turneji na kojoj je predstavljala svoj prvi album „Lovestrong“. Upravo je objavila i svoj prvi album božićnih pesama nazvan „A Very Merry Perri Christmas“.

Kristina Peri je upravo okončala svoju prvu turneju, koja je trajala čak dve godine, a u kojoj je nastupala kao predgrupa Džejsonu Mrazu.

Jedan od najlepših trenutaka na turneji dogodio se u avgustu, kada je na bini proslavila svoj 26. rođendan.

“Desilo se nešto što me je potpuno oduševilo. Svi su iznenada izašli na binu. Kada pevam pesmu 'Jar of Hearts' izvodim je sama, i bend se na trenutak skloni sa bine. Kada otpevam tu pesmu, kada se oni vrate, ja sam uvek u nekom posebnom stanju, kao da sam na drugoj planeti... Odjednom ih čujem kako pevaju 'srećan rođendan', uopšto to nisam očekivala. Džejson Mraz je izašao u kostimu dinosaurusa, plus 28 ljudi u našoj ekipi i doneli su mi najlepšu tortu koju sam ikada videla“, priča Kristina.

Kristina Peri je snimila muziku za film „Praskozorje“ iz serijala „Sumrak“, a njen prvi album „Lovestrong“ je prodat u platinastom tiražu. Ona priznaje da joj je to promenilo život.

“Radila sam kao kelnerica i menadžerka jednog kafića i pravila demo snimke. Moja najbolja drugarica je prosledila pesmu nazvanu 'Jar of Hearts', Poslala ju je i-mejlom koreografu TV programa 'Znači misliš da znaš da plešeš' , oni su izabrali tu pesmu i pustili je u toku takmičenja. Ja sam bila u publici, uzela sam slobodan dan na poslu da bih to videla. Bio je to trenutak kada se moj ceo život promenio. Do ponoći iste večeri ta pesma je bila na vrhu top lista. Počela sam da postojim, a do tog dana nisam. Sledećeg dana sam se probudila i imala avionsku kartu za Njujork. Dala sam otkaz u kafiću. Sledeće tri nedelje mi se udvarala svaka veća muzička izdavačka kuća u Njujorku“.

Kristina Peri je već započela prazničnu sezonu svojim novim EP albumom „A Very Merry Perri Christmas”. Priznaje da praznici za nju imaju poseban značaj i uzbuđena je zbog svog prvog božićnog albuma.

„Božić je za mene najlepši deo godine i svi su znali da je ovaj album neminovan. Na albumu su obrade pet mojih omiljenih božićnih pesama kao i jedna originalna pesma koju sam napisala. Mislim da od svoje treće godine pišem pesme o Božiću, tako da mi je to bilo lako. Ali plašila sam se, nisam želela da snimim najpatetičniju božićnu pesmu svih vremena, a opet – možda i jesam. Nisam mogla da smislim šta ću. Sela sam sa svojim starijim bratom Nikom i napisali smo božićnu pesmu o onome o čemu smo pevali i šta smo osećali u detinjstvu i ispala je autentično. Po svemu sudeći dopada se ljudima tako da mi je veoma drago zbog toga“.

Kristina Peri se sada odmara preko praznika, a zatim planira da objavi svoj drugi album 2013.
XS
SM
MD
LG