Linkovi

Boris Džonson prebačen u bolnicu zbog simptoma koronavirusa


Boris Džonson prebačen je bolnicu deset dana pošto je objavljeno da mu je potvrđen koronavirus. Foto: KGC-254/starmaxinc.com
Boris Džonson prebačen je bolnicu deset dana pošto je objavljeno da mu je potvrđen koronavirus. Foto: KGC-254/starmaxinc.com

Britanski premijer Boris Džonson prebačen je u bolnicu zbog simptoma koronavirusa, saopštio je kabinet britanskog premijera.

Boris Džonson prebačen je bolnicu deset dana pošto je objavljeno da mu je potvrđen koronavirus.

Džonson, koji je bio u izolaciji nakon prošlomesečnog testa, imao je visoku temperaturu te su njegovi lekari preporučili da bi trebalo da bude prebačen u bolnicu na ispitivanja.

"Reč je o koraku iz predostrožnosti", saopšteno je iz njegovog kabineta.

"Pošto je premijer deset dana po testiranju na koronavirus i dalje imao simptome", navedeno je u saopštenju iz njegovog kabineta.

I britanski princ Čarls, koji ima 71 godinu, ima koronavirus. Krajem marta saopšteno je da se princ dobro oseća i da je u samoizolaciji u rezidenciji u Škotskoj. Navedeno je i da je njegova supruga Kamila negativna na koronavirus.

U Velikoj Britaniji je u poslednja 24 časa zabeležen 621 smrtni slučaj povezan sa koronavirusom, što je i najveći broj do sada preminulih u toj zemlji u jednom danu, objavila je agencija Rojters. Od početka svetske pandemije u toj zemlji preminule su 4.934 osobe.

XS
SM
MD
LG