Linkovi

Nova šansa za beskućnika sa lepim glasom

  • Vesti Amerike

Nova šansa za beskućnika sa lepim glasom

Američki beskućnik Ted Vilijams, koji je u životu izgubio sve osim svog rafiniranog baritona, preko noći je postao medijska senzacija nakon što ga je „ponovo otkrio“ reporter lokalnog lista u Kolambusu, u državi Ohajo. Vilijams je, tako, postao simbol nove šanse u životu.

53-godišnjeg Teda Vilijamsa prvo je zapazio reporter lokalnog lista u Kolambusu, u državi Ohajo, kako stoji kraj autoputa. Snimili su video intervjuu u kojem Vilijams drži kartonski natpis, navodeći da je bivši radio spiker koji je zapao u probleme. Droga i alkohol su Vilijamsu, koji je otac devetoro dece, upropastili život.

U razgovoru sa novinarem je rekao: „Već dve godine sam „čist od poroka“ , trudim se, i nadam se da će neka TV ili radio stanica čuti moj glas i poželeti da im nešto sinhronizujem“

Od početka ove nedelje, pet miliona ljudi na You Tube-u je video taj snimak, i oduševilo se Vilijamsom. Dojučerašnji beskućnik stigao je u Njujork kao super-zvezda.

Ovo je prosto fenomenalno, i sve neverovatnije iz minuta u minut“, kaže Vilijams.

Ted se iz beskućnika-prosjaka preobrazio u obrijanog, skoro poslovnog čoveka. Njegovo lice se može videti, a glas čuti na svim američkim TV stanicama... dok ponude za posao samo pljušte... od NFL-a, radio stanica, reality programa... Tako je dobio sledeći poziv od MTV-ja:

Kupujemo ti kartu za Los Andjeles da nam budeš gostujući spiker.“

Košarkaški klub Klivlend Kavalirs ponudio mu je stalan posao voditelja na utakmicama – kao i kuću koju ne mora da otplaćuje.

Izabrao sam to, od svih ponuda koje sam dobio, a bilo ih je više... radiću u Klivlendu u Ohaju!“, oduševljeno kaže Vilijams

Neočekivana slava je otvorila mnoga vrata Vilijamsu, i izmedju ostalog mu omogućila da se ponovo sretne sa svojom 92-godišnjom majkom koja živi u Njujorku.

XS
SM
MD
LG