Linkovi

Autopsija: Gandolfini umro od srčanog udara


Džejms Gandolfini
Džejms Gandolfini

Obukcijom je utvrdjeno da je Džejms Gandolfini, zvezda serije “Porodica Soprano”, umro od srčanog napada, a lekari su zaključili da nema dokaza o korišćenju narkotika niti sumnjivim okolnostima.

Obukcijom je utvrdjeno da je Džejms Gandolfini, zvezda serije “Porodica Soprano”, umro od srčanog napada, a lekari su zaključili da nema dokaza o korišćenju narkotika niti sumnjivim okolnostima njegove smrti, saopštio je dugodogišnji porodični prijatelj Majkl Kobold.

On je preneo novinarima da Gandolfinijeva porodica, u saradnji sa italijanskim vlastima, radi na ubrzavanju birokratske procedure, kako bi njegove posmrtne ostatke što pre prenela u SAD. Taj proces može da traje i do deset dana, ali Kobold ističe da se nada da će porodica moći da obavi sahranu u Njujorku najkasnije 29. juna.

51-godišnji glumac preminuo je u Rimu u sredu uveče, a došao je u Italiju kako bi predsedavao zatvaranjem filmskog festival Taormina u Siciliji, i ujedno obišao Rim sa svojim sinom, tinejdžerom.

Festival Taormina sada organizuje specijalni program u njegovu čast. Gandolfinijev portret mafijaša Tonija Soprana u slavnoj drami kablovske TV mreže HBO “Porodica Soprano” bio je samo jedna stavka u njegovoj bogatoj karijeri filmskog i pozorišnog glumca.
XS
SM
MD
LG