Linkovi

Veče Tejlor Svift i benda Peri


Nil, Kimberli i Rid Peri iz Benda Peri primaju nagradu za najbolje nove umetnike na 45-oj dodeli kantri muzičkih nagrada u Nešvilu.
Nil, Kimberli i Rid Peri iz Benda Peri primaju nagradu za najbolje nove umetnike na 45-oj dodeli kantri muzičkih nagrada u Nešvilu.

U prestonici kantri muzike – Nešvilu – sinoć su dodeljene muzičke nagrade za najbolje umetnike u tom žanru.

Drugu godinu za redom, mlada zvezda Tejlor Svift odnela je nagradu za zabavljača godine, i zahvalila svojim obožavaocima koji pune stadione i dvorane širom sveta. Posle Barbare Mandrel, Svift je druga žena u istoriji kantri muzičkih nagrada koja je dva puta osvojila to priznanje.

Drugi veliki pobednik večeri bio je The Band Perry, grupa koju čine Kimberli Peri i njena braća Nil i Rid. Oni su osvojili nagrade za najbolje nove umetnike, a njihova pesma „If I Die Young“ izabrana je za singl i pesmu godine. „Lejdi Antebelum“ proglašena je za vokalnu grupu godine, a "Šugarlend" za vokalni duo godine.

Nagrada za najboljeg pevača pripala je Blejku Šeltonu, a njegova supruga Miranda Lambert proglašena je za pevačicu godine. Kraljica kantri muzike Fejt Hil izvela je svoju prvu novu pesmu posle šestogodišnje pauze, i dobila ovacije publike. Inače, kantri zvezde su sinoć igrale i „futluz“, uz veseli duet Lajonela Ričija i Blejka Šeltona.

XS
SM
MD
LG