Linkovi

Kristijan Bejl obišao žrtve pucnjave u Koloradu


Glumac Kristijan Bejl i njegova supruga Sandra Blažić obilaze improvizovani spomenik žrtvama pucnjave u bioskopu u Aurori.
Glumac Kristijan Bejl i njegova supruga Sandra Blažić obilaze improvizovani spomenik žrtvama pucnjave u bioskopu u Aurori.

Zvezda filma „Uspon crnog viteza“ Kristijan Bejl posetio je preživele posle pucnjave u bioskopu u Koloradu, koji se oporavljaju u bolničkom centru u Aurori.

Glavni junak filma „Uspon crnog viteza“ Kristijan Bejl posetio je preživele posle pucnjave u bioskopu u Koloradu, koji se oporavljaju u bolničkom centru u Aurori.

Bejl je obišao i fotografisao se sa nekoliko ljudi ranjenih u napadu za vreme projekcije novog filma o Betmenu, u kome je ubijeno 12 a ranjeno pedeset osmoro ljudi. Neki od pacijenata i bolničkog osoblja postavili su na Fesjbuk svoje fotografije sa glumcem, koga je na posetu podstakla kampanja pokrenuta preko interneta.

Posle bolnice, Bejl je obišao i improvizovani spomenik žrtvama u blizini bioskopa, gde je podignuto 12 krstova, po jedan za svakog od ubijenih. Mnogi od prisutnih ga nisu prepoznali, ili su odlučili da mu omoguće privatnost.

Prema rečima portparola Varner Brosa, Bejl je došao u svoje lično ime, a ne u ime studija. Predsednik Barak Obama i članovi fudbalskog tima Denver Bronkos takođe su obišli neke od preživelih u bolnici.
XS
SM
MD
LG