Linkovi

Vojvotkinja od Kejmbridža rodila sina


Na štafelaju ispred Bakingemske palate najavljeno rodjenje sina Kejt i Vilijama
Na štafelaju ispred Bakingemske palate najavljeno rodjenje sina Kejt i Vilijama

Supruga britanskog princa Vilijama Kejt Midlton primljena je u bolnicu gde je posle višečasovnog porodjaja rodila sina, potrvrdila je Bakingemska palata

Prema novom kraljevskom protokolu vest o rođenju prvog sina princa Vilijema i Kejt Midlton objavljena je i na tviteru i na fejsbuku.

Supruga britanskog princa Vilijama Kejt Midlton primljena je u bolnicu gde je posle višečasovnog porodjaja rodila sina, potrvrdila je Bakingemska palata. Vest o rođenju novog, trećeg u redu naslednika britanskog prestola saopštena je ispred Bakingemske palate.

Vojvotkinjka od Kembridža je u pratnji princa Vilijama stigla jutros kolima u bolnicu Sveta Marija u Londonu. Ispred bolnice se nalazi veliki broj novinarskih ekipa I dolazak na svet prvog deteta Vilijema I Kejt I budućeg kralja već izaziva pravu histeriju u Britaniji.

Kraljica Elizabeta je po dvorskom protokolu prva obaveštena o rođenju bebe. Nakon što je tu vest saznala kraljica, ona je postavljena na štafelaju u dvorištu palate. Prema novom protokolu vest je objavljena i na tviteru i na fejsbuku.
XS
SM
MD
LG