Linkovi

Istraga o bostonskim bombašima se nastavlja


Federalni istražitelji prikupljali su dokazni materijal u kući udovice poginulog bostonskog bombaša, Tamerlana Carnajeva
Federalni istražitelji prikupljali su dokazni materijal u kući udovice poginulog bostonskog bombaša, Tamerlana Carnajeva

Pošto su na delovima jedne od bombi pronašli ženski DNK istražitelji su prikupljali dokaze u kući udovice poginulog bostonskog bombaša

Federalni istražitelji prikupili su uzorke DNK u kući porodice supruge jednog od osumnjičenih bostonskih bombaša.

Agenti Federalnog istražnog biroa juče su bili na Long Ajlendu, u kući roditelja Ketrin Rasel, udovice 26-godišnjeg Tamerlana Carnajeva.
Istražitelji su ranije pronašli tragove ženskog DNK na fragmentu najmanje jedne od bombi upotrebljenih u napadima 15. aprila.

Otkako joj je suprug poginuo u sukobu sa policijom, tri dana posle eksplozija u Bostonu,Ketrin Rasel živi sa ćerkom kod svojih roditelja.

U međuvremenu, preživeli osumnjičeni napadač, 19-godišnji Džohar, i dalje je u zatvorskom medicinskom centru izvan Bostona.
Federalni sudija imenovao je istaknutu pravnicu i borca protiv smrtne kazne, Džudi Klark, za braniteljku preživelog osumnjičenog napadača.
XS
SM
MD
LG