Linkovi

<img align=left border=1 width=60 hspace=8 src="http://www.voanews.com/mediastore/rtv_28nov02_showbiz_jennifer_lopez_150.jpg">Sledi kratak pregled najnovijih zbivanja u Holivudu  - 2005-02-20


Dženifer Lopez otkazala je svoju predstojeæu evropsku turneju sa obrazloženjem da se ne oseæa dobro i da joj je lekar naložio da miruje. Nije objavljeno o kakvoj se bolesti radi. Turneja je trebalo da bude promocija njene nove ploèe ”Rebirth“ koja izlazi polovinom marta.

Brus Springstin takoðe objavljuje novi album. Novo izdanje pod nazivom ”Devils and Dust“ izlazi 26. aprila.

Kid Rok uhapšen u striptiz baru u Nešvilu i protiv njega ne podnešena prijava zbog maltretiranja di džeja.

Bred Pit je potpisao ugovor za novi film - komediju ”Chad Schmidt“. Film govori o glumcu koji se tokom 80-tih seli u Los Anðeles u potrazi za glumaèkom sreæom i tamo saznaje da neodoljivo podseæa na... Pogodite koga... popularnog glumca Breda Pita.

Velikan bluza Bi Bi King nedavno je proslavio svoj 80. roðendan, a stanovnici njegove rodne države Misisipi priredili su mu kraljevsko iznenaðenje.

Rajli Bi King, poznatiji kao Bi Bi King, roðen je u mestu Ita Bena u Misisipiju, kojim su inspirisane mnoge njegove pesme. Stanovnici grada odluèili su da u èast ovog velikog muzièara 15. februar, inaèe dan njegovog roðenja, proslavljaju kao ”Dan Bi Bi Kinga“. Na sveèanosti prireðenoj u skupštini Džeksona, glavnog grada Misisipija, brišuæi suze Bi Bi King je rekao: ”Poslednji put sam plakao na sahrani Reja Èarlsa, ali tada sam plakao od tuge. Danas plaèem od sreæe“. Bi Bi King je jedan od najuspešnijih bluz muzièara svih vremena, prodao je oko 40 miliona ploèa, dobio je 13 najprestižnijih muzièkih nagrada Gremi i postao je èlan Hola slavnih rok end rola.

Sejdi Frost, engleska glumica, producent i kreator, na Nedelji mode u Londonu prikazala je svoju novu kolekciju za jesen zimu 2005/2006. godine.

Sejdi Fros, poznata i kao bivša žena Džuda Loua, pokrenula je modnu liniju sa svojom prijateljicom Džemimom Frenè pre šest godina. U publici je bilo manje poznatih liènosti nego pretodnih godina, a mejdu prisutnima bili su upadljivi pevaèica Sofi Elis Bekstor o Dženi Fros iz Atomik Kiten. Šou pod imenom ”Šik devojka sa ruskog sela“ pratila je muzika inspirisana ruskom tematikom, kao što je recimo pesma ”Babuška“ Kejt Buš. U kolekciji dueta Frost-Frenè našle su se plišane haljine, džemperiæi i èarapice u zagasitim bojama, a cela kolekcija je predviðena za slojevito oblaèenje. Ispod zagasitih boja vide se otvorenije plava, zlatna i boja purpura. Za razliku od nekih kreatora, koji su se ove godine opredelili za pravo krzno, Sejdi Frost i Džemima Frenè upotrebil esu veštaèno krzno èinèile. Nešto ranije, duet je otkrio i novi model Pežoa 1007 u èijem su dizajniranju uèestvovale.

XS
SM
MD
LG