Linkovi

Ana ispala i u singlu i u dublu, Tipsarević i Troicki uspešni u Moskvi


Srpska teniserka Ana Ivanović nije uspela da se plasira u trće kolo Kupa kremlja, pošto je u svom prvom mčeu na turniru poražna od Slovakine Dominike Cibulkove sa 2:1, po setovima 6:3, 2:6 i 6:7 (4-7).

Meč je trajao više od dva i po sata, a Ivanović je tako nastavila sa serijom loših rezultata, koja je prati još od Vimbldona, otkad nije ostvarila dve pobede zaredom, te je s prvom pala na peto mesto na WTA rang-listi. Nekoliko sati kasnije, Ivanović je poražena i u dublu. Nju i Italijanku Frančesku Skjavone pobedile su Amerikanka Lajzel Huber i Kara Blek iz Zimbabvea, takođe sa 2:1, po setovima 6:2, 4:6, 10:7.

U međuvremenu, u konkurenciji tenisera, srpski dubl Janko Tipsarević/Viktor Troicki uspešno je prebrodio prvu prepreku i plasirao se u drugo kolo turnira u Moskvi. Njih dvojica su savladali slovački-hrvatsi par Mertinak/Zovko sa 6:7 (5-7), 6:3, 10:8. Tipsarević i Troicki igraće u drugom kolu protiv trećih nosilaca, francuskih tenisera Mišela Lodre i Fabrisa Santoroa, koji su savladali svoje zemljake Šardija i Seru - 6:3, 6:4. Tipsarevića i Troickog sutra očekuje međusobni susret u drugom kolu singla.

XS
SM
MD
LG