Linkovi

Nasledivši šarm i lepotu Kate Hudson postala deo Holivudske baštine


Ovog vikenda upoznajemo se sa porodicama koje su svijetu šoubiznisa dale više od jedne svijezde. Među njima je, svakako i familija glumice Kejt Hadson.

Nasledivši od svoje majke šarm i zanosnu lepotu, sve naravno uz popriličan glumački talenat, Kate Hudson je postala deo Holivudske baštine. Kćerka glumice Goldie Hawn i komičara i muzičara Bila Hadsona, Kat je odrasla uz Goldie i njenog dugogodišnjeg partnera, glumca Kurta Russella. Talenat koji su genetski nasledili pomogao je i Kejt i njenom bratu Oliveru da se uspešno bave glumom. Pored toga – druga supruga njihovog oca bila je zvezda u TV seriji ‘Laverne and Shirley!’

Znanje iz prve ruke, koje je – pored ostalih - na Kejt prenosila i Oskarom nagrađena mati, učinilo je da mlada i talentovana glumica nema predrasuda i iluzija kada je u pitanju filmska industrija. Već je dosegla nominaciju za Oscara u drami ‘Almost Famous,’ gde je tumačila lik Penny Lane, devojke koja prati turneju jednog rok sastava... Od tada je jedna od najtraženijih glumica u Holivudu. Sa solidnom ratnom etikom i nesumnjivim talentom Kejt je stigla od početnice koja je nastupala u nezavisnim produkcijama do kandidata za nagradu Filmske akademije. A sve to – učinila je bez protekcije na račun poznati roditelja i staratelja.

Goldi je igrala u filmu ‘The Banger Sisters,’ na neki način verzija za odrasle filam koji je Kejt učinio slavnom zauvek. Goldie je odavno jedna od najtrajnijih i najpopularnijih holivudskih ličnosti. Talentovana komičarka, dobila je Oskara za sporednu ulogu i Zlatni Globus 1970. za ulogu u filmu ‘Cactus Flower.’ Njena veza sa glumcem Kurtom Russellom nadživela je i najoptimističnije prognoze ovdašnjih tabloida.

Kurt je sreo Goldie 1983, na snimanju filma ‘Swing Shift’. Od tada su nerazdvojni. Bio je uz nju dok je podizala decu iz prvog braka, pa su i Kejt i Oliver Kurta Rasela uvek doživljavali kao oca. Kurt ima sina iz prvog braka, po imenu Boston, dok sa Goldi ima sina Vajata – profesionalnog hokejaša. Veoma poštovan u Holivudu, Kurt Rasel je jedan od retkih koji je uspeo da prođe tranziciju od deteta do odraslog glumca. Biološki otac Kejt Hadson - Bil oženio se po razvodu sa Goldi - sa Cindy Williams, koju je proslavila uloga u TV komediji s kraja 70-tih ‘Laverne and Shirley’. Cindy i Bill razveli su se 2000. nakon 19 godina braka i 2 dece. S obzirom da je odrasla u atmosferi ljubavi i poštovanja – Kejt ne pokušava da svoj uspeh upoređuje sa ostvarenjima svoje majke.

"Ona je moja mati. Podigla me. Ja je poštujem kao majku i nadam se da ću moći svoju decu vaspitati kao što je ona podigla nas. Ja sam podignuta uz moto – ako radiš naporno imaćeš i ako poštuješ ljude bićeš poštovan. Ja u to verujem", kaže Kejt Hadson.

Udala se za frontmena sastava Black Crows Chrisa Robinsona 2000. Njihov sin Ryder rodio se četiri godine kasnije. Kad su se sreli – Kejt je bila 21-godišnja hit devojka Holivuda. Posle šest godina odlučili su se da ne žive zajedno i da dele starateljstvo nad sinom. Pored fizičke lepote, očigledno je da je Kejt od Goldi Han nasledila odmerenost i ljubaznost. Ovom porodičnom stablu mnogi zavide, a neki kažu i da su Kejt i Goldi stvorile dugovečnu holivudsku dinastiju.

XS
SM
MD
LG