Linkovi

Šoubiznis: Istraga protiv Majkla Mura, Džejn Fonda ponovo zaljubljena


Američki Sekretarijat za finansije vodi istragu protiv kontroverznog reditelja Majkla Mora zato što je odveo spasioce koji su učestvovali u hitnim operacijama 11. septembra 2001. na lečenje na Kubu.

U pitanju je deo njegovog novog dokumentarnog filma o zdravstvenom sistemu, koji se zove «Sicko» («Bolesnik») a biće premijerno prikazan na festivalu u Kanu.

Džordž Kluni i Bred Pit biće domaćini jedne zabave u Kanu na kojoj će se prikupljati sredstva za novu dobrotvornu organizaciju nazvanu «Not on Our Watch».

Novac je namenjen za pomoć žrtvama sukoba u Darfuru. Kluni i Pit inače zajedno glume u film Ocean’s 13 koji će biti premijerno prikazan u Kanu.

Dru Barimor je imenovana za ambasadora Programa Ujedinjenih nacija za hranu, a biće posebno angažovana u borbi protiv gladi u svetu.

Ona će promovisati programe obezbedjivanje hrane za škole u Africi i drugim delovima planete. Barimor kaže da ne može da zamisli važniji cilj od toga.

A Džejn Fonda je ponovo zaljubljena. Gostujući u šou programu Dejvida Letermana, 69-godišnja glumica je izjavila da je novu ljubav srela na potpisivanju jedne knjige pre dve godine.

Fonda se razvela od svog trećeg supruga, Teda Tarnera, 2001. godine.

XS
SM
MD
LG