Linkovi

Britni Spirs se navodno ponovo prijavila u centar za rehabilitaciju


Britni Spirs se navodno ponovo prijavila u centar za rehabilitaciju, ovog puta u Los Anđelesu, ali ga je napustila za manje od 24 sata. Prema pisanju Internet sajta TMZ njena majka ju je pritisla da zatraži pomoć. Prošlog vikenda Britni se ošišala do glave i istetovirala se, samo 24 sata pošto je napustila centar za rehabilitaciju u Antigvi.

Britni Spirs čije aktivnosti američka javnost prati sa velikom pažnjom od njenog burnog vikena u Las Vegasu kada se obrijala do glave što su mnogi protumačili znakom da se nalazi na ivici nervnog sloma. Problematična pop zvezda je napustila cenetar za rehabilitaciju u Malibuu u kome je provela svega jedan dan... Britni je ranije ove nedelje napustila drugi centar na ostrvu Antiga žaleći se da nije imala dovoljnu privatnost... Veb sajt TMZ.com u medjuvremenu javlja da se pevačica sastala sa jednim čuvenim advokatom koji je ranije zastupao Mela Gibsona...

**
Ispred Kodak Centra u Holivudu postavljen je crveni tepih pred 79. dodelu Oskara. Na ceremoniji se očekuje dobra zabava, uz nastupe Bijonse ... Melise Eteridž ... Džejmsa Tejlora ... i Dženifer Hadson.

**
Heder Mils će biti jedna od učesnica ovogodišnjeg plesnog takmičanja «Dancing with the Stars». Uskoro bivša žena Pola Makartnija, koja je izgubila levu nogu u jednoj nesreći, biće prva takmičarka koja nosi invalidsku protezu.
**
Stanica ABC razvija novu seriju zasnovanu na liku doktorke Edison Montgomeri koju glumi Kejt Volš u popularnoj seriji «Grays Anatomy». Dvočasovna pilot epizoda trebalo bi da bude emitovana u maju.


XS
SM
MD
LG