Linkovi

Dejvid Bekam karijeru nastavlja u Los Anđelesu


Sportska vest dana stiže iz Madrida, gde je fudbaler Reala i kapiten reprezentacije Engleske sa poslednjeg Svetskog prvenstva u Nemačkoj, Dejvid Bekam, saopštio da će po završetku sezone preći američki tim Los Anđeles Galaksi.

Prema nepotvrđenim informacijama Bekam bi trebalo da potpiše petogodišnji ugovor sa Galaksijem, koji će mu, računajući platu i zarade od reklama, doneti neverovatnih 250 miliona dolara. Saopštavajući odluku da na leto napusti Madrid, Bekam je okončao spekulacije koje su bile prisutne u medijima poslednjih dana. Real je 31-godišnjem igraču sredine terena ponudio novi dvogodišnji ugovor, ali je nekašnji fudbaler Mančester junajteda odlučio da je vreme za novi izazov i biće sigurno najveće ime u američkoj ligi od vremena, kada su krajem 70-ih i početkom 80-ih u SAD igrali Pele, Bekenbauer i Krojf.

«Nisam želeo da čeka do 34. godine pa onda da idem u Ameriku, jer bi svi rekli da sam došao samo zbog para. To mi nije cilj, nadam se da ću uspeti klub u koji idem učinim uspešnim, i to je ono što me uzbuđuje», rekao je Bekam povodom svog prelaska u Los Anđeles.

XS
SM
MD
LG