Linkovi

Danas vam predstavljamo animirano ostvarenje «Monster House»


Najnovije animirano ostvarenje producentske kuće Sony – Monster House odnosno Čudovišna kuća prikazuje se u američkim bioskopima već tri nedelje, a danas je stiglo i u Veliku Britaniju.

Radi se o uzbudljivoj i urnebesnoj priči o tri dečaka, koji se bore protiv misteriozne kuće, koja je odlučna u tome da proždere svako dete, koje zakuca na njena vrata u Noći veštica. Iako im niko od odraslih ne veruje, troje dece shvata da je komšijska kuća u svari čudovište. Njih trojica moraju pronaći način da zaustave kuću i spasu komšiluk. Izvršni producenti filma su Stiven Spilberg i Robert Zemekis, a reditelj je debitant Džil Kinen. Od poznatih glumaca glasove crtanim likovima pozajmili su Stiv Bušemi, Megi Džilenhal, Kevin Džejms, Džejson Li, Ketlin Tarner i Džon Hider. Premijera Čudovišne kuće u Srbiji zakazana je za 21. septembar.

Sećate li se Mapet Šoua?

Čuvene lutke iz TV serije za decu dobile su savremene naslednike zahavaljujući sinu pokojnog autora Mapeta, Džima Hensona. Trenutno, prestava «Puppet Improv» Brajaan hensona prikazuje se na festivalu u Edinburgu, u Škotskoj, ali u planu je njihova selidba na mele ekrane. Kao što i sam naslov nagoveštava, radi se o predstavi koja je potpuno improvizovana. Publika predlaže scenario za lutke, iz čega nastaje humoristički zaplet i zabava za sve prisutne. S ciljem da se mlađa publike ne oseti zapostavljenom, predstave se održavaju dva puta dnevno, u tri popodne za decu, i 8:40 uveče za odrasle.

XS
SM
MD
LG