Linkovi

Najmlađi muzičar čija je pesma zauzela prvo mesto na top listama


Od 2004. je glumila u dva filma a uskoro će objaviti svoj drugi album. Novinar Glasa Amerike Leri London imao je priliku da popriča sa Džo Džo o tome kako je izgledalo odrastati u svetu muzičkog biznisa.

DžoDžo je imala samo 13 godina kada je njena pesma «Leave» zauzela prvo mesto muzičkih top lista. Sve vreme je držala porodicu uz sebe, da bi joj pomogla da izdrži pritisak slave.

«Moja majka svuda putuje sa mnom, ja sam veoma vezaa za porodicu, i dalje živim u Masačusetsu. Tako da mislim da mi oni pomažu da zadržim realan odnos prema životu i da mi slava ne udari u glavu. Imam ljude koji mi stalno govore – «nemoj da sve ovo prihvataš zdravo za gotovo, jer bi moglo da nestane za tren oka.»

Iako je Džodžo najpoznatija po pevanju, ona takodje voli i da glumi. Prvi put je glumila kao šestogodišnjakinja u šou američkog komičara Bila Kozbija.

«Kada sam bila mnogo mladja, on mi je pružio prvo televizijsko iskustvo. To je kod mene probudilo žar prema ovom poslu i znala sam da želim da se time istinski bavim».

Džodžo kaže da njen novi album zaista pokazuje da je odrasla.

«To je nešto na šta sam stvarno ponosna. Prošlo je tri godine od kada sam zadnji put bila u studiju. A izmedju 12 i 15, odnosno 16 godine dogodi se mnogo promena u životu jedne devojke, i definitivno ćete to primetiti u pesmama. Imam i više poverenja u svoje glasovne mogućnosti i više sigurnosti kada je reč o temama o kojima pevama, jer osećam da imam neka stvarna iskustva sa kojima mogu da ih uporedim.»

Džodžo se nada da će publika na novom albumu videti jednu drugačiju stranu njene ličnosti.

«Ne mislim da su na mojoj prvoj ploči ljudi zaista uspeli da čuju sve što ja mogu da pružim. Naravno na ovom albumu opet neću moći da prikažem sve što mogu, jer još nisam potpuno odrasla. Tako da mislim da sa svakim albumom dobijate nešto drugačije, jer ja i dalje sazrevam».

Mlada pevačica kaže da želi da novi album promoviše na turneji i izvan SAD.

«Volim da putujem. Volim da vidim svoje fanove u inostranstvu. Volim da budem u direktnom kontaktu s ljudima i zato bih volela da idem na turneju».

Džodžo se takodje nada da će nastaviti da uskladjuje svoju pevačku i glumačku karijeru.

«Nadam se da ću radeći na trećem albumu i snimivši treći album, da ću ići na turneje po inostranstvu, i snimati još filmova. Samo je važno da se nešto dešava. Ne želim da samu sebe ograničavam...»


XS
SM
MD
LG