Linkovi

Bulatović: Vlada Crne Gore Deklaracijom prekršila Zakon o referendumu


Predsednik Socijalističke narodne partije Predrag Bulatović izjavio da je Vlada Crne Gore Deklaracijom, u kojoj poziva gradjane da glasaju za nezavisnost, prekršila Zakon o referendumu i da bi posmatrači EU morali o tome da daju svoj sud.

Bulatović, koji je i jedan od lidera bloka za zajedničku državu, kazao je da crnogorska Vlada sve svoje aktivnosti koristi za propagiranje ideje o nezavisnoj Crnoj Gori. Svaki dan, Vlada Crne Gore na sve načine agituje za nezavisnot, rekao je on, navodeći da je Deklaracija Vlade Crne Gore usko povezana s podatkom bloka za zajedničku državu da će na referendumu za zajednicu sa Srbijom glasati najmanje 180.000 građana, što obezbeđuje opstanak zajedničke države. Ponašanje Vlade i ta Deklaracija su, u stvari, pokušaj da se ublaži poraz na referendumu, istakao je predsednik SNP.

Bošnjački blok zvanično u bloku za SCG

Bošnjački blok za jedinstveni Sandžak i zajedničku državu i zvanično je pristupio bloku za očuvanje zajednice Srbije i Crne Gore. U bloku za zajednicku državu već su se nalazili - Socijalistička narodna partija, Srpska narodna stranka, Narodna stranka i Demokratska srpska stranka.

XS
SM
MD
LG