Linkovi

"Monster-in-Law" najgledaniji film u sjevernoameričkim bioskopima


Publika u sjevernoameričkim bioskopima se uželjela Džejn Fonde. Njen prvi nastup na velikom ekranu, nakon 15 godina, i pored loših ocjena kritike - gledalo je najviše gledalaca tokom proteklog vikenda, a film “Monster-in-law” zaradio je 24 miliona dolara. Džejn Fonda tumači ulogu zle buduće svekrve koja ne dozvoljava sinu jedincu da oženi medicinsku sestru, koju tumači Dženifer Lopez.

Komedije su proteklog vikenda inače punile bioksopske sale. Odlična predstava Vila Ferela u ulozi trenera školeske fudbalske ekipe poogla je da se "Kicking and Screaming" nađe na drugom mjestu.

Novi film Džet Lija "Unleashed" debitovao je na poziciji broj tri, dok je prošlonedjeljni blokbaster "Kingdom of Heaven" bio tek četvrti na listi najgledanijih. Priča koja se bavi istraživanjem rasnih odnosa u Sjedinjenim državama “Crash” našla se na petom mjestu.

Uopšte uzevši Holivudu ne ide baš tako dobro ove godine. filmsa produkcija je objavila da su prihodi opali za oko 7 odsto u odnosu na isti period prošle godine.

Nade se trenutno polažu na premijeru najnovijeg dijela serijala “ratovi zvijzda”, najavljenu za predstojeći vikend.

XS
SM
MD
LG