Linkovi

Novi film Najdžela Kola ”Kao da je to ljubav” u kome glavne uloge tumače Ešton Kučer i Amanda Pit


Ašton Kučer u filmu prelazi put od čudnok tinejdžera do formiranog maldog čoveka.

“Mislim da je Oliverova čar u tome što sa njim možete da se identifikujete. Mislim da muškarci, uopšteno govoreći, imaju osećaj kao da moraju da steknu neke stvari pre nego što uđu u vezu i sve vreme razmišljaju: ”Ovo još nisam ja, biću tek kad budem imao to i to. Sad mogu da imam takvu i takvu devojku, a posle ću da razmišljam o nekoj drugoj. A u stvari, nikad ne stignete do onoga što želite, jer ne spoznajete da to već imate.”

Amanda Pit koja tumači Emili takođe kaže da može da se identifikuje sa svojim likom.

“Meni se najviše dopao početak filma: to njeno osećanje da joj se duboko u duši Oliver dopada, a ona sama uopšte ne želi da joj se on dopada. Film je jedna baš staromodna komedija, u kojoj se njih dvoje stalno mimoilaze, zato što jedno o drugom misle ovo ili ono.”

Scenario nalaže da se Oliver i Emili zaljubljuju, ali da to ne shvataju sve dok su skoro protraćili sve mogućnosti da budu zajedno. Pa ipak, Amanda Pit smatra da stvari ne idu tako u pravom životu.

“Ja lično ne verujem u ljubav na prvi pogled. Možda zato što sam sve starija, smatram da je u pravu ljubav potrebno uložiti mnogo truda i rada, ali i u jednoj stvari scenario je u pravu: sve se dešava u svoje vreme. Na nama je da budemo spremni i otvoreni za sve mogućnosti. Mislim da se o tome i radi u filmu.”

Kučer se slaže da je ljubavna veza u filmu predstavljena po malo idealistično: “Za mene, ljubav je kada želite nekoga više nego samog sebe, a to je veoma teško postići. Mislim da najveći broj nas misli da je ljubav ono što vidimo u filmu ”Kao da je to ljubav“.

Film je režirao Najdžel Kol, britanski reditelj koga znamo po ostvarenju ”Devojke sa kalendara“. Kol tvrdi da je romantična komedija njegov omiljeni filmski žanr. “Naravno, kraj savremenih filmova uopšte nije neizvestan: Džejms Bond će otkriti gde se kriju negativci, neki detektiv će uvek naći ubicu, heroj će trijumfovati nad zlom... To razrešenje je jedan od razloga zbog kog uživamo u filmovima. Ali drugi razlog je taj što želimo da znamo na koji način će oni stići do cilja. Isto je slučaj i ovde: znamo da će oni na kraju biti zajedno, samo ne znamo kako će se to desiti.” U filmu ”Kao da je to ljubav“ pojavljuju se i Ketrin Han i Ali Larter kao Emiline najbolje drugarice, Džeremi Sisto je mladić za koga je Emili planirala da se uda. Film je snimljen u Njujorku i Los Anđelesu, a u evropske bioskope stiže u junu.

XS
SM
MD
LG