Fotografije dana

Magareća zaprega porlazi pored zgrade u gradu Gazi, uništene u maju ove godine tokom 11-dnevnog rata između Izraela i palestinskog pokreta Hamas (Foto: Mohammed Abed)

Ljudi u saobraćaju na poplavljenoj ulici posle obilne kiše u Karačiju, u Pakistanu  (Foto: AFP/Asif Hassan)

Vatrogasci se bore sa vatrenom stihijom požara Vindi (Windy Fire) u Nacionalnoj šumi sekvoja, blizu Džonsondejla, u Kaliforniji 22. septembra 2021. (Foto: AFP/Patrick T. Fallon)

Čovek drži ruke u vazduhu dok policija patrolira ulicama Port-o-Prensa, na haitiju, 22. septembra 2021. Stanovnici su postavili barikade u znak protesta, a prethodno optužili policiju da je ubila čoveka u utorak uveče (Foto: AP/Rodrigo Abd)

Megan Markl i princ Hari obilaze Nacionalni memorijal i muzej 11. septembar u Njujorku  (Foto: AP/ Seth Wenig).

"Mala Amal", džinovska lutka, koja predstavlja devojčicu, izbeglicu iz Sirije, koja putuje 8.000 kilometara preko Turske i Evrope, ispred Muzeja evropskih i mediteranskih civilizacija u Marseju, 22. septembra 2021, u sklopu umetničkog festivala "Šetnja" ("The Walk") (Foto: AFP/Nicolas Tucat)

Mladunčad pande, rođena ove godine, odmaraju u sobi za parenje u bazi za džinovske pande  Šenšuping u nacionalnom prirodnom rezervatu Volong (National Nature Reserve Wolong), u pokrajini Sičuan u Kini, 22. septembar 2021. (Foto: Reuters/China Daily)

Par se slika dok stoji u polju cveća u Olimpijskom parku u Seulu, u Južnoj Koreji (Foto: AP/Ahn Young-joon)