Poseta predsednika Trampa Britaniji

Ameriki predsednik Donald Tramp I Prva Dama SAD u društvu britanskog princa Čarlsa Kamile, vojvotkinje od Kornvola pred polazak u na tradicionalni britanski čaj u palati Klarens u Londonu. 3. juni, 2019.

Predsednik u pratnji prve dame SAD zajedno sa princom Endrjuom polaže venac na grob neznanog junaka u Vestminsterskoj opatiji u Londonu. 3. juni, 2019.

Predsednik Tramp u društvu kraljice Elizabete pregledava predmete kraljevske kolekcije u Bakinghemskoj palati u Londonu. 3. juni, 2019.

Ceremonijalan doček u kraljevskoj Bakinghemskoj palati. 3. juni, 2017.

Američki predsednik Donald Tramp i Prva dana SAD Melanija Tramp prilikom svečanosti kraljevske dobrodošlice u ispred Bakinghemske palate.

Džered Kušner (desno) i Ivanka Tramp (desno) prilikom kraljevske dobrošlice za predsednika Donalda Trampa i Prvu Damu SAD Melaniju Tramp ispred Bakinghemske palate. 3. juni, 2019.

kraljica Elizabeta se pozdravlja sa predsednikom Donaldom Trampom ispred Bakinghemske palate u Londonu. 3. juni, 2019.

Američki predsednik Donald Tramp i Prva dama SAD Melanija Tramp prilikom dobrodošlice od strane Princa Čarlsa i Kamile, vojvotkinje od Kornvola.

Am,erički predsednički helikopter, "Marin jedan" na prilazu Bakinghemskog dvorca u Londonu. 3. juni, 2019.

Sedište Amnesti Internašonel za zaštitu ljudskih prava istaklo zastavu na suprotnoj strani od zgrade američke ambasade u Londonu. 3. juni, 2019.

Grupa građana prilikom dobrodošlice upućene predsedniku Donaldu Trampu u Londonu. 3. juni, 2019.

Iz kraljevske tvrđave ispaljen 21 plotun artiljerije u čast dolaska američkog predsednika Donalda Trampa u London. 3. juni, 2019.

Predsednik Tramp pozdravio je počasnu stražu prilikom sletanja na aerodrome u Stanstedu u Engleskoj, 3. juni, 2019.