Prozor u svet

Radnici izvlače statuu bivšeg sovjetskog lidera Vladimira Lenjina, koja je bila pohranjena u jednoj šumi kod Berlina. Granitna skulptura teška 3,5 tona biće uskoro  atrakcija u novom muzeju ličnosti koje su imale uticaj na burna zbivanja u istoriji Nemačke.

Sirijska izbeglica sa sinom dok pešači po kiši na putu između Grčke i Makedonije.

Pripadnice etničke grupe Kajan na izbornom skupu prodemokratske liderke Aung San Su Ći u pokrajini Kajah u Mijanmaru. 10. septembar, 2015.

Poplava u japanskom gradu Kjodo. Oko 100.000 ljudi evakuisano je iz svojih kuća tokom neobično jakog tajfuna Etau u distriktu Ibaraki u Japanu. 

Posle vazdušnog udara u Sani, prestonici Jemena.

Potpredsednik Južnoafričke republike, Siril Ramafosa posle vesti o otkriću ostataka novog člana porodice homosapijensa u jednoj pećini u toj zemlji.

Detalj u Šingdau u kineskoj pokrajini Šandong. Lokalni mediji prenose da je gomila smeća iznesena iz stana jedne starije žene pošto su susedi prijavili vlastima da ona skuplja smeće u svom domu. 

Scena u donjem Menhetnu u Njujorku. Svetlost, upaljena u okviru obeležavanja 14. godišnjice terorističkog napada 9. septembra 2011. kada su srušena oba tornja Svetske trgovinske organizacije u Njujorku. U napadima je ubijeno više od 3,000 ljudi.

 Zagađenje u Singapuru. 9. septembra, 2015.

Helikopter učestvuje u gašenju požara na Sumatri, Indonezija.

Taksisti u centru Sao Paola u Brazilu. 9. septembar, 2015.

Trener sa mačkom na predstavi Narodnog cirkusa u Kijevu, prestonici Ukrajine. 

Televizijski komičar Džimi Falon i glumac/peva Džastin Timberlejk na četvrtfinalu  U.S. Open, tokom meča  između Rodžera Federera i Ričarda Gaskea.  Njujork, 9. septembar, 2015.