Fotografije dana

Srećni članovi porodice jednog od 12 pronađenih nestalih mladih fudbalera na Tajlandu. Ceo omladinski fudbalski tim zajedno sa trenerom pronađeni su u Nam Nang Non nacionalnom parku u pokrajinii Čijang Rai. Svih 13 bili su zatečeni u poplavljenoj pećini punih devet dana pre nego što su bili spašeni.

Buena Ventura Martin-Godinez, nosi sina Pedra, dok se je sa ćerkom i mužem spojena 1. jula, 2018. Buena je prva sa sinom prebegla preko američke granice još u maju, dok je dve nedelje kasnije njen suprug sa sedmogodišnjom ćerkom Hane bio uhvaćen na američko-meksičkoj granici od strane američkih pograničnih vlasti. Porodica je stigla iz Gvatemale, tvrdeći da beži od tamošnjeg nasilja. Hane je u međuvremenu puštena iz smeštaja jedne američke agencije za zaštitu dece u državi Mičigen kako bi se pridružila ocu i majci.  

Prizor sa utakmice Brazila protiv Meksika na Svetskom fudbalskom prventstvu u ruskom gradu Samari, 2. juli, 2018.

Manekenke prikazuju odeću dizajnera Van Hermena na paruiskoj modnoj nedelji za jesen i zimu 2018-2019.

Jedan od navijača na video snimku utakmice između Meksika i Rusije  u okviru Svetskog prvenstva u fudbalu 2018. Rio de Ženairo, 2. juli, 2018.

Nezgoda tokom parade pred sam početak konjskih trka u Sieni u Italiji. 

Buddhist monks paddle a boat through floodwaters in front of a reclining Buddha at the Wat Satue in Ayutthaya province north of Bangkok.

Hrvatski fudbaleri Josip Pivarić, Domagoj Vida i Dejan Lovren slave pobedu nad danskim fudbalskim timom na Svetskom prvenstvu u Rusiji. 1. juli, 2018.

Dugo toplo leto pored reke Limat u Švajcarskoj. Cirih, 1. juli, 2018.