Fotografije dana

Princ Vilijam, Kejt Midlton, princ Hari i Megan Markl juče su svi zajedno učestvovali na godišnjem forumu britanske Kraljevske fondacije koju su osnovali, Vil, Kejt i Hari. Kada Hari i Megan budu venčani 19. maja, Megan će takođe biti pokrovitelj te dobrotvorne organizacije.  Jučerašnji  kraljevski događaj bio je prvi na kojoj su se svi četvoro pojavili zajedno nakon Božićne molitve, kada su išli u crkvu sa ostatkom porodice na čelu sa kraljicom Elizabetom.

Prizor u gradu Konstans u Nemačkoj. Iznenadno sibirsko zimsko vreme, prozvano "Zever sa Istoka", spustilo je temperaturu ispod 0 Clezijusa u velikom delu Evrope.

Članovi etiopske jevrejske zajednice prikazuju fotografije svojih rođaka koji žive u Izraelu tokom mitinga solidarnosti ispred jedne sinagoge u Adis Abebi. Stotine jevreja koji žive u Etiopiji okupljenih isped singagoge, strepe da će novi budžet izraelske vlade skresati sredstava za pomoć porodicama, koje žele da dovedu svoje rođake iz Etiopije.

Francuski tim na Svetskom takmičenju u biciklizmu u Apeldoomu u Holandiji. 

Nastavnici i  učenici srednje škole Daglas Stounmenu vratili su se na nastavu,prolazeći pored spomenika pokrivenim cveće i sa 17 belih krstova u pomen 14 učenika i tri nastavnika, ubijenih u  masakru 13. februara.

Kovčeg indijske glumice Šridevi Kapur prebačena je kamionom na sahran u Mubaju. Šridevi,  čija je iznenadna smrt šokirala Bolivud, nije preminula od infarkta, kako je to prvobitno saopšteno, već se udavila u kadi. Pedesetčetvorogodišnja indijska superzvezda pronađena mrtva u sobi hotela u Dubaiju, gde je bila na venčanju svog nećaka. Prvobitna informacija da je preminula od infarkta ispostavila se kao netačna, a izveštaj patologa navodi da je Šridevi Kapur izgubila svest u kadi i da se potom udavila. Smrt filmske zvezde šokirala je Indiju, a veliki broj bolivudskih glumaca, sportista i visokih državnih funkcionera izrazio je saučešće porodici i žal za gubitkom jedne od najpoznatijih glumica.

Sneg u Pamplonoi u Španiji.  

Interno raseljena Kongoanka u logoru u Buniji. Dvadesetroje osoba je ubijeno tokom obnovljenih međuetničkih sukoba u istočnom delu Demokratske Republike Kongo.

Rasuto cveće i cipele posle demonstracija protiv govora iranskog ministra pravde Sajeda ali Reze u Savetu za ljudska prava ispred zgrade Ujedinjenih nacija u Ženevi. 02.18. 27. 2018.

Hvatač zmija na ulici  Ravalpindija u Pakistanu.

Članovi Kobri, specijalih policijskih snaga u Hondurasu učestvuju u vežbama u bazi u Tegulsigapi, u čast posete američke ambasadorke u UN, Niki Hejli.

Sneg izbliza na planini Cugšpice, najvišem vrhu u Nemačkoj. 02. 28 18.