Fotografije dana

Rodjenje blizanaca, sina i ćerke, Princa Alberta II i princeze Šarlin poydravljeno je topovskom paljbom u Monaku.  Prema ustavu monarhije, sin Žak je prvi naslednik prestola Monaka, njegova sestra Gabrijel to nije.

Tibetanska majka pomaže ćerku da se obuče za zbor na 25. godišnjicu egzila tibetanskog duhovnog vođe Dalaj Lame, koja se poklapa sa svetskim Danom ljudskih prava.  Katmandu, prestonica Nepala. 10. decembra, 2014.

Palestinski ministar Zijad Abu Ebin u sukobu sa izraelskim graničarem blizu Ramale na Zapadnoj obali, koji ga je udario kundakom svoje puške. Ubrzo posle toga minisar Abu Ein je izdahnuo.

Pakistanska aktivistkinja Malala Jusafzai i indijski borac za prava dece, Kajleš Satijarti ušli su u istoriju primajući ovogodišnju Nobelovu nagradu za mir na ceremoniji u Oslu. 10. decembar, 2014.

Panorama planinskog venca Langtang koji se nadvija nad nepalskom prestonicom Katmandu.

Devojka koja se otima od mladoženje u mestu Marigat u okrugu Baringo u Keniji. Mladoženja je prema običajima svog plemena došao da pokupi mladu, koja ništa nije znala o venčanju.

Demolirani hotel Jinfeng u Vuhanu, kineskoj pokrajini Hubej. 9. decembar, 2014.

Fotografija Velikih jezera u centralnom delu SAD, koju je snimio astronaut Beri Vilmor, član posade Međunarodne svemirske stanice.

Učesnik antivladinog protesta u Hong Kongu.

Detaljna zamrznutoj reci Songua u Harbinu u kineskoj pokrajini Heilongđijan, gde se od 5. januara održava jednomesečni Festival leda i snega.