Fotografije dana

Glumac Džordž Kluni sa budućom suprugom Amal Alamudin, u društvu Sindi Kroford i njenog supruga Randa Garbera na gondoli u Veneciji. "Venčanje godine" Klunija i Amaludin biće održano u Veneciji, jednom od najromantičnijih gradova u svetu.

Musliman Kaloar Abdarahim nosi plakat na kojem piše "Ne u moje ime". džamiji Arahma u Parizu na Veliki petak.  Danas je hiljade francuskih musliman održalo zbor u Parizu, protestujući protiv grupe "Islamska država". 26. septembar, 2014.

Sirijski Kurd sa sinom posle prelaska preko turske granice blizu tražeći utočište od "Islamske države", koja je do sada proterala skoro 140.000 Kurda iz Sirije.

Vojnik stražari u dvorištu muzeja Luvr u Parizu.

Aktivista za ljudska prava u Kambodži na protestu ispred australijske ambasade u Pnom Penu. Australija planira da vrati azilante iz Kambodže, čijoj vladi nudi 40 miliona dolara kao novčanu nadoknadu.

Prodemokratske demonstracije u Hongkongu. Studenti demonstriraju protiv nedavne odluke Pekinga da ne dozvoli puna demokratska prava ovoj bivšoj birtanskoj koloniji.

Panorama Vašingtona u izmaglici.

Manekeni na modnoj reviji na kojj je prikazana kolekcija za proleće i jesen 2015., IIseja Mijake tokom nedelje mode u Parizu.

Residents prepare traditional sweets called malban, ahead of Eid al-Adha, in the port city of Sidon, southern Lebanon.

Developer Robin von Hardenberg holds a tablet computer that runs his Timetraveler augmented reality app at Bernauer Street in Berlin. The app superimposes historic footage of scenes that unfolded when the Berlin Wall was erected in 1961 onto today's location when pointing the tablet at the specific spot.