Linkovi

Finalni izveštaj o smrti Vitni Hjuston


U finalnom izveštaju veštaka za sudsku medicinu navodi se da se američka pop zvezda Vitni Hjuston udavila u kadi punoj izuzetno vruće vode
U finalnom izveštaju veštaka za sudsku medicinu navodi se da se američka pop zvezda Vitni Hjuston udavila u kadi punoj izuzetno vruće vode

U finalnom izveštaju veštaka za sudsku medicinu navodi se da se američka pop zvezda Vitni Hjuston udavila u kadi punoj izuzetno vruće vode, dok je pribor za drogiranje pronadjen u blizini u istom kupatilu.

Kancelarija sudskog patologa u Los Anđelesu objavila je dugi izveštaj o obdukciji sprovedenoj na posmrtnim ostacima Vitni Hjuston, koja je preminula u februaru, u jednom luksuznom hotelu. Ista kancelarija u martu je objavila da se 48-godišnja pevačica udavila, i da se radi o nesrećnom slučaju, uz konstataciju da su upotreba kokaina i bolest srca doprineli fatalnom ishodu.

U konačnom izveštaju navodi se da je Vitni Hjuston pronađena licem na dole u oko 30 centimetara vode temperature iznad 30 stepeni Celzijusa. Policijski istražitelji otkrili su "belu supstancu u prahu" na ogledalu u kupatilu kao i malu kašiku koja je sadržala - kako se navodi - "kristalnu supstancu". Tragovi kokaina pronađeni su u telu Vitni Hjuston, kao i neznatno prisustvo marihuane i lekova, koji se dobijaju na recept.

Vitni Hjuston je prodala preko 170 miliona ploča tokom 1980-tih i 90-tih, ali su joj karijeru poremetili dugogodišnji problemi sa kokainom.

XS
SM
MD
LG