Linkovi

Sudija iz Ohaja: "Spavao sam sa 50 žena"


VOA Logo

Sudija vrhvovnog suda Ohaja Bil O’Nil, koji je kandidat demokrata za guvernera te države, napisao je na svom Fejsbuku da je imao seksualne odnose sa “otprilike 50 veoma atraktivnih žena”.

70-godišnji O’Nil je ovakvu izjavu obrazložio time što je “frustriran ponašanjem kolega iz Demokratske stranke koji pozivaju na smenu senatora Ala Frankena – zbog optužbi za nedolično seksualno ponašanje.” Frankena je bivša televizijska novinarka Lijen Tviden optužila da je pre nekoliko godina “nedolično dodirivao”.

Sudija Bil O’Nil je na Fejsbuku pisao o ženama sa kojima je spavao, a kako je objasnio cilj mu je bio preusmeri razgovor o seksualnom uznemiravanju tako da “prestane ludilo sa optužbama za nedolično seksualno ponašanje koje se dogodilo pre nekoliko decenija”.

Glavni sudija Vrhovnog suda u Ohaju rekao je da “ne može rečima da iskaže koliko je šokiran” i da O’Nil pokazuje veliko nepoštovanje prema ženama i narušava integritet pravosuđa. Izjavu O’Nila osudile su i Demokratska partija Ohaja i kokus žena te stranke.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG