Linkovi

Otvoren "Starbaks" u Beogradu


U tržnom centru Rajićeva u Beogradu u ponedeljak uveče otvorena je kafeterija poznatog svetskog lanca Starbaks, prva u nekoj od zemalja bivše Jugoslavije.

Starbaks, koji u Beogradu uz originalni latinični koristi i ćirilični logo, na 175 kvadrata i više od 140 mesta, gostima će nuditi sve prepoznatljive Starbaks napitke, saopštila je ta kompanija.

"Veoma nam je drago što kroz otvaranje prve kafeterije u Beogradu gostima u Srbiji imamo priliku da ponudimo jedinstveno Starbaks iskustvo. Srbija ima bogatu kulturu kafe i unapreds se radujemo što postajemo njen deo", rekao je na otvaranju Adam Mularuk, jedan od predsednika u kompaniji Starbaks.

"Želimo da budemo deo svakodnevice ljudi koji ovde žive, da mogu da uživaju ne samo u kafi, već u mestu gde će moći da rade, vole, žive, sastaju se i budu deo nečeg većeg. To je suština Starbaksa - ljudi, strast, ljubav prema životu i povezivanju", rekao je Mularuk.

Regionalni direktor Starbaksa Karol Žuradski je podsetio da je ta kompanija osnovana 1971. u američkom gradu Sijetlu. "Tada je putovanje počelo. Mnogo toga se promenilo od tada, ali sada smo počastvovani da dovedemo Starbaks iskustvo na srpsko tržište i uživamo u šoljici dobre kafe", rekao je on.

Na ceremoniji otvaranja okupile su se brojne zvanica iz Srbije i inostranstva, a gradsku upravu predstavljao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Dolazak Starbaksa u Beograd je višestruko značajan, rekao je Vesić uz opasku da to nije velika investicija i da imamo mnogo većih investicija, ali da je značajna za imidž grada.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG