Linkovi

Melanija osudila napade na internetu - uprkos tvitovima svog supruga


Prva dama SAD Melanija Tramp govori na tribini o sprečavanju zlostavljanja na internetu

Prva dama SAD Melanija Tramp opisala je napade na internetu kao "destruktivne i štetne", iako njen suprug Donald Tramp skoro svakodnevno na Tviteru napada svoje protivnike.

Melanija Tramp je na promociji svoje "Be Best" kampanje istakla da se "treba suočiti sa tim da su deca svesnija od odraslih kada je reč o manama i prednostima društvenih mreža, ali da odrasli treba da učine sve kako bi bezbedno koristili internet".

"U globalnom društvu, društvene mreže su neizbežni deo dečjih života. Mogu biti veoma koristne, ali isto tako i veoma štetne ako se ne koriste kako treba", rekla je prva dama SAD.

Predsednik SAD Donald Tramp rutinski napada zvaničnike koje vidi kao svoje neprijatelje, uključujući i specijalnog tužioca Roberta Malera i istragu o dosluhu Trampa i Moskve koju vodi.

Prošle nedelje predsednik je svoju bivšu saradnicu iz Bele kuće Omarosu Manigolt Njuman nazvao "ludom, plačljivom jadnicom" pošto je u svojoj knjizi iznela kompromitujuće stvari o Trampovoj Beloj kući.

Portparolka prve dame Stefani Grišam rekla je da je Melanija "svesna kritika da su njene poruke o društvenim mrežama u suprotnosti sa onim što njen suprug svakodnevno tvituje".

"Ali to je neće sprečiti da učini ono što smatra ispravnim. Nadam se da su ljudi ponosni što imaju snažnu i nezavisnu prvu damu kojoj je na prvom mestu interes dece", rekla je Grišam.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG