Linkovi

Bivši NFL igrač ubio petoro u Južnoj Karolini, pa izvršio samoubistvo


ARHIVA - Bivši NFL igrač Filip Adams
ARHIVA - Bivši NFL igrač Filip Adams

Oružani napadač koji je ubio petoro ljudi u Južnoj Karolini, među kojima je i jedan ugledni lekar, identifikovan je kao bivši igrač Nacionalne fudbalske lige (NFL) Filip Adams koji je u četvrtak izvršio samoubistvo, saopštile su lokalne vlasti.

Šerif okruga Jork rekao je da je Adams pronađen mrtav u obližnjoj kući posle višesatne potrage i da još nije poznat motiv napada.

U svom domu u mestu Rok Hil u Južnoj Karolini ubijeni su 70-godišnji lekar Robert Lesli, njegova 69-godišnja supruga Barbara i dvoje unučadi, devetogodišnja Ada Lesli i petogodišnji Noa Lesli, saopštila je kancelarija šerifa. Peta žrtva pucnjava, koja se dogodila u sredu, identifikovana je kao 38-godišnji Džejms Luis, koji je radio u kući Leslijevih.

U pucnjavi je povređena jedna osoba koja se nalazi u bolnici, preneli su lokalni mediji.

Agencija Asošijeted pres penela je, pozivajući se na neimenovane izvore, da je Lesli lečio Adamsa i da je živeo blizu kuće roditelja bivšeg NFL igrača u Rok Hilu.

Robert Lesli je, prema njegovoj biografiji na internetu, bio jedan od vlasnika dve lokalne klinike za hitnu pomoć. Takođe je bio načelnik nekoliko odeljenja za hitnu pomoć u bolnicama u području grada Šarlota, kao i načelnik hitne pomoći u opštoj bolnici u Rok Hilu.

Adams, koji je imamo 33 godine, igrao je u 78 NFL utakcima tokom pet sezona za šest timova - poslednji put 2015. godine za Falkonse.

XS
SM
MD
LG