Linkovi

Dačić: Hadžić nije uhapšen


Dačić: Hadžić nije uhapšen
Dačić: Hadžić nije uhapšen

Posle zamenika tužioca za ratne zločine Bruna Vekarića i direktora policije Milorada Veljovića, vest da je uhapšen haški optuženik demantovao je danas i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić, koji je poručio da takve neproverene informacije ometaju istragu.

Ministar policije Ivica Dačić demantovao je napise pojedinih medije da je uhapšen poslednji haški begunac Goran Hadžić. Takve neproverene informacije predstavljaju direktnu smetnju njegovom hapšenju rekao je Dačić i dodao da ovakve informacije šalju Hadžićevim pomagačima poruku da on "uskoro" može da bude uhapšen:

"Ovakve informacije koje se pojavljuju neproverene i nepotvrđene predstavljaju direktnu smetnju akcijama koje se vrše u potrazi za Goranom Hadžićem i da na neki način predstavljaju opstrukciju napora da se on uhapsi",
rekao je Dačić.

A vest o navodnom hapšenju Gorana Hadžića prethodno su demantovali i zamenik specijalnog tužioca za ratne zločine Bruno Vekarić, kao i direktor policije Milorad Veljović. "Ako nešto bude bilo", čuće se, kratko je poručio Veljović.

XS
SM
MD
LG